Het zit er weer op, het wachten begint…

Na een mooie laatste bouwdag was het gisteren tijd om afscheid te nemen van onze geweldige creaties. Even over tienen begonnen de ouders, begeleiders en de kinderen aan de klus. 120 kuub, negen hutten van drie verdiepingen……..

Drie kwartier later was de klus geklaard en lag al het hout in de containers en konden we aan de koffie, thee en limo. Wauw, wat is het toch ieder jaar weer geweldig om te zien hoe vele handen ook daadwerkelijk het werk lichter maken en wat de kracht is van een groep mensen die samen een klus klaart. dat zou veel vaker op veel meer gebieden moeten gebeuren.

Dank aan onze sponsoren, Pallethandel de Boer voor de prachtige pallets, Jan Keezer Transport voor het brengen van deze pallets, Proteus Financial Support voor de lunch, The Kiss Bakery voor de heerlijke koeken, AH Vos voor de HotDogs, Sturm voor ons “kantoortje en ehbo-post” en iedereen die we vergeten.

En natuurlijk onze ploeg, onze trots: Annemieke, Liam, Cas, Pim, Joey, Max, Tijl, Giovan, Tijs, Yuri, Jacky, Pepijn, Lars, Liv, Jordy, Sacha, Thijmen, Caithlin, Bouke, Bente, Julia, Vera, Hans en nogmaals Julia. Jullie zijn geweldig en onmisbaar. XXXXX.

Er zijn nog wat foto’s bijgeplaatst, portretjes van bijna alle bouwers en een mooi drone filmpje, deze linkjes verwijzen naar de Facebook albums, onderaan vind je een link naar de fotoboeken voor degene die geen Facebookaccount hebben:
Foto’s dag vier vind je hier.
Foto’s opruimen hier.

De portretjes staan hier.
en tot slot het filmpje hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *